ActiveSoft Oy - Wredenkatu 2 - 78250 Varkaus - 050 - 572 7400        
 
 

Etusivu
Osaaminen
Varausjärjestelmä
Muut tuotteet
Yritys
Yhteystiedot
   

        

Varausjärjestelmä > Asiakastarinat

Asiakkaidemme käyttäjäkokemuksia


Asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksia


"- Helppo käytettävyys"
"- Kalenteri on selkeä asiakkaille"
"- Erittäin helppo, selkeä ja nopea käyttää. Varmatoiminen"
"- Kun täyttää asiakastiedot kerran kunnolla, on samalle asiakkaalle helppo tehdä uusia varauksia ja lähettää varausvahvistus asiakkaalle sähköpostilla."
"- Selkeä viikkonäkymä ja nopeasti ja yksinkertaisesti toimiva varaustoiminto."
"- Monta hyvää ominaisuutta, mm. viikkotiedote, muistilappu, ajanvarauksen siirto toiseen kohteeseen."
"- Saadaan varaukset näkyviin"
"- Järjestelmään voi kirjautua mistä vain ja varaaminen on intuitiivinen"

- Asiakastyytyväisyyskysely


Parturi-kampaamo Lille

"Noin kolmannes varauksista tulee suoraan varausjärjestelmän kautta, minkä lisäksi asiakkaamme voivat tarkastaa reaaliaikaisen varaustilanteen suoraan sivuiltamme. Otimme Julius-varausjärjestelmän käyttöön vuonna 2002 ja olemme olleet tyytyväisiä sen toimintaan. Julius-varausjärjestelmä on vähentänyt puhelimessa vietetyn ajan määrää, eli voimme palvella asiakkaita entistä paremmin."

- Nelly Salmi, yrittäjä


Warkauden tennisklubi

"Julius on ollut käytössä usean vuoden ajan ja olemme erittäin tyytyväisiä. Kesäkentät varataan kirjautumalla Juliukseen, kun käyttäjä on tilannut tunnukset ylläpitäjältä. Talvella vuorot varataan yksikertaisesti vain klikkaamalla vapaata aikaa ja maksamalla vuoro kioskille. Juliuksen käyttö on helpottanut toimintaamme paljon, kun paperiset vuorolistat ovat jääneet kokonaan pois. Lisäksi varausten läpinäkyvyys kaikille käyttäjille on erityisen hyvää. Juliusta on myös kehitetty paljon ja saamamme asiakaspalvelu on hyvää."

- Warkauden tennisklubi


Valmennuskeskus Loimihaka

"Olemme käyttäneet Juliusta vuodesta 2011 lähtien ja olemme erittäin tyytyväisiä sen toimintaan. Asiakkaamme voivat ilmoittautua meidän ratsastusryhmiimme suoraan verkossa ja saamme sitä kautta reaaliaikaisen varaustilanteen. Lisäksi asiakkaamme voivat maksaa ryhmään ilmoittautumisen verkossa sekä he voivat myös ostaa Juliuksessa etukäteen mm. 10-kortteja. Ohjaajamme seuraavat puhelimella ennen tunnin alkua, ketkä ovat ilmoittautuneet ryhmään. Yrittäjänä voin seurata ryhmien varaustilannetta ja mm. 10-korttien myyntitilannetta helposti. Ennen Juliusta otimme varaukset vastaan puhelimella sekä seurasimme varaustilannetta manuaalisesti. Julius on helpottanut tässä toimintaamme todella paljon."

- Leena Kalalahti, Valmennuskeskus Loimihaka

     


                                     


Ota yhteyttä!